Kompromisi perfekt midis dekolorimit ekstrem dhe mbrojtjes për fijet e flokëve.

Teknologjia ultra-ndriçuese që lehtëson deri në 9 nivele me një aplikim të dyfishtë, ajo neutralizon tonet e ngrohta dhe rezultatet e njëtrajtshme nga rrënja në majë!