Kondicioner lamelar në vetëm 8 sekonda mund të merrni:
✔️ Flokë të zbërthyer, të lëmuar dhe të menaxhueshëm në mënyrë perfekte
✔️ Flokë të lehta dhe tepër të shndritshme
✔️ Flokë më të menaxhueshëm dhe pa kërcitje