Nëse ende nuk e dini trajtimin tonë të shampove dhe ampulave per "parandalimi i rënies së flokëve", tani është koha ta provoni! Jepuni forcë flokëve të dobët dhe të imët.

Ampulat dhe shampoja kunder renies se flokeve ndihmojne ne luftimin dhe parandalimin e renies se flokeve, floket e demtuar dhe te holl.

Dy perberesit aktive, ekstrakti i plancetes dhe panthenol, rigjeneron dhe stimulon rrenjen e flokeve.

Perberesit e ampules dhe shampos depertojne thelle, duke forcuar rrenjen dhe bejne hidtratimin e plote te flokeve me një veprim të butë për t'u kujdesur dhe për lëkurën e kokës.