Cilat jane shkaqet qe te cojne deri tek flokët e thatë?

Kush ka floke te thate e di mire, duken te demtuar dhe mbi te gjitha te pabindur. I sheh shume shpesh te elektrizuar dhe veshtire mund te realizosh nje model qe te pelqen. Te shohim se cilat jane shkaqet qe cojne per te pasur floke te thate dhe si pasoje si te kujdesemi per to dhe me cilat produkte. Fakti qe floket mund te ngjajne te demtuar dhe te thate mund te vij si pasoje e disa faktoreve, shkaku kryesor eshte gjendja e flokut. Eshte pergjithesisht i stresuar dhe ndonjehere i thate si pasoje e ekspozimit ndaj temperaturave te larta te thareses apo piastres. Edhe fakti qe i krihni mund te demtoje floket tuaj. Natyrisht qe gjendja rendohet edhe me shume ne momentin kur ne ajer ka shume lageshti.

 

Edhe mbas shume kujdesjesh nuk arrini te keni rezultate te mira me floket tuaj atehere ju keni nevoje per trajtime intensive duke perdorur produkte te cilat mund te zgjidhin problemin tuaj. SHAMPO DHE MASKE USHQYESE
Përmisojn dhe pastrojnë flokët, ideal per flokë te thatë.