Qellimi

 Te rris te ardhurat tuaja duke shfrytezuar kohen tuaj te lire.

Cfare eshte nje dyqan online?

Nje dyqan online eshte nje sistem i cili ju bene te mundur shitjen e produkteve tek klientet ne nje menyre shume te thjeshte pa pasur nevoje qe klienti te shkoj ne dyqanin fizik.ose ju te keni mall gjendje .

Kush mund te shes tek gama.al?

Cdo person i/e cili ka njohuri mbi shitjet ne rrjetet sociale, krijimin e materialit per topologjine e produktit. 

Si funksionon tek gama.al dyqani online?

Ne platformen gama.al bejn pjese 3 dyqane me mbi 10.000 artikuj secili. Perkatesisht Gamaprofesional - Gamastore - Gamabeauty

Pas aplikimit tuaj ne ju krijojm nje dyqan ose 3 dyqane nese ju doni te shisni per te 3 dyqanet qe ne kemi.

Psh: gama.al/emrijuajprof ose gama.al/emrijuajstore dhe shitjet qe ju do te merrni ne rrjetet sociale do ti kaloni tek linku qe ju eshte dhene.

Shitjet qe ju beni konvertohen ne bonuse me baze perqindje. Keto bonuse duhet te jene gati deri ne daten 10 te muajt pasardhes.

Ps. Per shitjet ne gamaprofesional ju duhet te keni nje experience ne fushen e parukeri estetikes dhe thonjeve e cila vertetohet me nje certificate te kursit qe keni bere

Cfare ndodh pasi perfundoj porosine ne platforme?

Pasi porosia perfundohet ne platform stafi i gama.al ben te mundur paketimin dhe dergesen ne poste.

Per dergesat e rretheve cdo pickup nga posta behet ne oren 16:00 nga dita e Hene deri ne diten e Shtune. Dita e Diele eshte pushime. Cdo Porosi qe behet para ketij orari dergohet ne poste po ate dite. Per porosite qe vijn pas ores 16:00 kalojn per pergatitje diten tjeter.

Per dergesat ne Tirane procesohen dhe dergohen brenda dites tek klienti orari i punes eshte 8:00 - 15:30 nga dita e Hene deri ne diten e Premte. Dita e shtune ka orar pune 8:00 - 12:30. Dita e Diele eshte pushim.

Kostoja e transportit per dergesen?

PER TIRANEN

Ne rast se porosia eshte nen vleren 2000 Leke. Kostoja e transportit eshte 150 leke.

Ne rast se porosia eshte nen vleren 5000 Leke. Kostoja e transportit eshte 100 leke.

Ne rast se porosia eshte mbi vleren 5000 Leke. Kostoja e transportit eshte FALAS.

PER RRETHET

Ne rast se porosia eshte nen vleren 2000 Leke. Kostoja e transportit eshte 300 leke.

Ne rast se porosia eshte nen vleren 5000 Leke. Kostoja e transportit eshte 200 leke.

Ne rast se porosia eshte mbi vleren 5000 Leke. Kostoja e transportit eshte 100 Leke.

Cilat jane kushtet per te aplikuar ne platform per shitje?

Cdo person qe aplikon duhet te zgjedhi nje produkt nga plaftorma jone dhe te krijoj nje material vizual dhe me shkrim per ate produkt. Zakonisht pergjigja kthehet brenda dites ne whatsapp ose nepermjet emailit qe na keni kontaktuar.

Apliko per dyqan online