Rreth nesh

Gama v shpk ka lindur si biznes familjar i krijuar në vitet e veshtira 90. Ka qënë një biznes me një vijushmeri dhe një qasje gjithmonë të prirur për ti krijuar komoditetin dhe mundesinë që klienti të gjejë në një vend një gamë produktesh.

Kjo lloj strategjie fillimisht e thjeshtë i dha frytet e saj dukë bërë që klienti të besoj emrin gama që është sinonim që gjej gjithçka. Edhe pse më shumë vështiresi dhe shumë sfida në punën tonë kemi arritur të kemi partner serioz nga shumë shtete evropiane si Italia, Spanja, Polonia, Anglia si dhe me gjerë në Azi, Kine, Dubai dhe Emiratet e Bashkuara.

Përparesi në punën tonë ka qenë gjithë kohën cilësia dhe shërbimi ndaj klientit. Gama v ka një portofol të gjerë klientësh si klient partner rishites të produkteve tona në disa rrethe të Shqiperisë si Tiranë, Durres, Lushnje, Vlore, Fier, Berat te cilet kanë qënë nje suport i madh për ecjen përpara të nderrmarjes tonë. Gjithashtu dhe stafi jone i përbërë nga 60 persona të dedikuar në sektoret e ndryshëm si shpërndarje në terren, staf IT, menaxhim marketing etj.

Me rritjen e games dhe rritjen e kërkesës për produktet të shitura nëpërmjet rrjeteve sociale Gama v në 2016 krijon faqen e parë e-commerce të dedikuar për profesionistet e sektorit parukeri, estetikë, ndertim thonj etj. Sfida e madhe ka qëne që shërbimi dhe fokusi ynë të jetë partneriteti i besuëshem me profesionistët për cilat gama vendos në dispozicion mbi 20.000 artikuj Gamanails, Gamacruiser ku aksesi është i dedikuar vetëm për këtë sektor.

Në 2020 si pasojë e pandemisë interesi në blerjet online u rrit dhe duke qënë se besimi ishte fituar nga klienti jonë ne shtuam dhe faqen Gamastore një faqe e sukseshme që percjell ngrohtësi në shtëpitë tuaja me artikujt tanë plotë stil. Në vazhdimësi në do të punojmë për të përmirsuar sa më shumë shërbimin ndaj klientit për të cilin kemi detyrimin e dyfishtë sepse na beson në distance dhe në rast të kundert dhe zhgënjimi është i dyfishtë. Prandaj është motoja "Një klient i shërbyer, një klient i kënaqur".