Transporti & Pagesa

Metodat e pageses

Aktualisht ne pranojme pagesa cash në dorëzim.

Transporti

Kostoja e transportit per dergesen ne Shqiperi.

Ne rast se porosia eshte nen vleren 1000 Leke. Kostoja e transportit eshte 300 leke.

Ne rast se porosia eshte mbi vleren 1000 Leke. Kostoja e transportit eshte 200 leke.

Ne rast se porosia eshte mbi vleren 3000 Leke. Kostoja e transportit eshte 100 leke.

Ne rast se porosia juaj eshte me teper se 7kg ju do te paguani 50 leke per çdo kg me teper.

Sa vonon porosia?

Per dergesat e rretheve cdo pickup nga posta behet ne oren 16:00 nga dita e Hene deri ne diten e Shtune. Dita e Diele eshte pushim. 

Cdo Porosi qe behet para ketij orari dergohet ne poste po ate dite. Per porosite qe vijn pas ores 16:00 kalojn per pergatitje diten tjeter.

Per dergesat ne Tirane procesohen dhe dergohen brenda dites tek klienti orari i punes eshte 8:00 - 15:30 nga dita e Hene deri ne diten e Premte. 

Dita e shtune ka orar pune 8:00 - 12:30. Dita e Diele eshte pushim.

Kostoja e transportit per dergesen ne Kosove.

Transporti per kosoven eshte 4 Euro

Sa vonon porosia ne Kosove?

Ne e procesojme porosine tuaj brenda dites dhe e dergojme ne poste. Nga momenti qe niset ne poste porosia ne Kosove ka nje vonese 10-15 dite.