NUTRITIVE MASK 1000ML

NUTRITIVE MASK 1000ML

1 120,00 Lekë
Shitur: 255 copë

Ushqen dhe rrit butësinë.

Ideal për flokë të thatë dhe të padisiplinuar.

PËRBËRSIT 

Vaji Argani dhe Mjaltë

MENYRA E PËRDORIMIT

Mbas larjes me shampo, vendoseni ne flokë të lagur dhe krehi ato ,

lëreni 2,3 minuta,pastaj shpërlani flokët dhe sytë menjeherë që produkti mos te ketë kontakt.

PËRDORIM PROFESIONAL

Gamacruiser
14 Artikuj