close

Menu

Blog navigation keyboard_arrow_down

Blog Rss rss_feed

ANATOMIA E THONJVE (DHE PSE DUHET TA DINI)

Një nga çelësat për të qenë në gjendje të bëni një manikyr cilësor në sallon ose në shtëpi është të kuptoni thonjtë tuaj dhe si të kujdeseni për ta.Çdo pjesë e thoit tonë i shërben një qëllimi. Le të hedhim një vështrim më të afërt në secilën prej tyre.
Read more

ÇFARË ËSHTË VAJI I KUTIKULËS

Vaji i kutikulës është një vaj që përdoret për të hidratuar dhe hidratuar shtratin e thonjve. Çdo produkt ndryshon sipas përbërësve, megjithatë zakonisht është një kombinim i vajrave bimore natyrale;
Read more
expand_less
close

Popular product

Result of search

Loading...
close

Favourites

done_all Product added wishlist list
Product added to the wishlist list.
close Removed from wishlist list
The product was removed from the wishlist list.
done_all Link copied
Share a link for wishlist with another person.