close

Menu

Blog navigation keyboard_arrow_down

Blog Rss rss_feed

ÇFARË ËSHTË VAJI I KUTIKULËS

ÇFARË ËSHTË VAJI I KUTIKULËS

Kutikula jonë është shtresa e hollë e lëkurës që mbështillet rreth skajit të thoit. Detyra e tij është të mbrojë nga infeksioni dhe të parandalojë që bakteret të hyjnë nën lëkurën tonë kur dalin thonjtë e rinj, kështu që është e rëndësishme që ata të ruhen mirë.

Megjithatë, mbajtja e thonjve tanë të shëndetshëm përfshin më shumë sesa thjesht një dietë të mirë. I ekspozuar vazhdimisht ndaj elementeve, vaji i kutikulës është produkti i preferuar kur thonjtë tuaj fillojnë të duken të çarë, të çarë ose të thatë.

ÇFARË ËSHTË VAJI I KUTIKULËS

Vaji i kutikulës është një vaj që përdoret për të hidratuar dhe hidratuar shtratin e thonjve. Çdo produkt ndryshon sipas përbërësve, megjithatë zakonisht është një kombinim i vajrave bimore natyrale; çdo gjë nga avokado, kokosi dhe vaji i bajames, si dhe vitamina E. Vitamina E, ndihmon në zbutjen e lëkurës dhe ndihmon në riparimin e çdo dëmtimi si p.sh. plagët.

Was this blog post helpful to you?

    

Author: Gama

0 subscribers

Related products

No comments at this moment
expand_less
close

Popular product

Result of search

Loading...
close

Favourites

done_all Product added wishlist list
Product added to the wishlist list.
close Removed from wishlist list
The product was removed from the wishlist list.
done_all Link copied
Share a link for wishlist with another person.